Kézműves foglalkozások - Szilágyiné Nagy Csilla

Google Classroom: es6ff3s

Grafika és festészet - Kálmán Csilla és Lipton

Google Classroom (Nagyok): n6duebt

Google Classroom(Kicsik): om7rdgq

 

 

Kedves Szülők!

A Szárny-nyitogató Alapfokú Művészeti Iskolában a tanulóknak térítési díjat kell fizetniük – ezt rendezhetik átutalással vagy készpénzes befizetéssel.

  1. Átutalás

"Szárny-nyitogató" AMI

Budapest Bank

10103850-46279300-01000000

a megjegyzés rovatba írják be: "térítési díj", a gyermek neve és tanszaka

 

  1. Készpénzes befizetés

helye: Tököl Művelődési Központ (emelet)

ideje: kedd-csütörtök 9 – 16 óráig

más időpont esetén egyeztetés telefonon: 06-20-488-9800

 

  1. Készpénzes befizetési lehetőség a Kisfaludy úti tagintézményben

2020. szeptember 29-én 16-17 óráig

 

Vezetőség

 

A nyári szünetben iskolánk telefonos ügyeletet tart szerdánként.

Elérhetőségek:    06 20 488 9800,     06 30 647 5784,   06 20 512 0005 telefonszámokon.

Személyes ügyintézés 2020. augusztus 24., hétfőtől.

 

 

 

A koronavírus- járvány miatt elrendelt digitális munkarendben a mindennapi életünk megszervezéséhez, átszervezéséhez különleges időbeosztásra, leleményességre, kitartásra és nagy összefogásra volt szükség. Az iskolai, a munkahelyi feladatok, a család szükségleteinek ellátása otthonaink keretein belül mindannyiunk számára kihívást jelentett.

Az oktatás nem rendelkezett tapasztalatokkal, amelyeket ebben a helyzetben meggyőződéssel alkalmazhatott volna. Ám sokszor nem gondoljuk, mi mindenre vagyunk képesek. Iskolánk tanárai egyik napról a másikra, az egyéni ismereteket és javaslatokat megosztva egymással, kialakították a leghatékonyabbnak ígérkező digitális oktatási módszereket.   

Bár a négy művészeti ág tanítása távoktatásban különböző lehetőségekkel valósulhatott meg, és mára már tökéletesen látjuk a módszer hátrányait is egyik vagy másik területen, általánosságban nagy elégedettséggel értékeljük az elmúlt időszakot.

Legfőbb eredményünknek tekintjük a gyerekek motivációjának fenntartását, a főtárgyukhoz - a néptánchoz, kortárstánchoz, a képzőművészethez, a zenéhez, a hangszerükhöz való ragaszkodásuk folyamatosságát, az órákon való részvétel örömét és a következő tanévi személyes találkozások várakozva várását.

E sikereken felül iskolánk tanárai a gyerekek tudásának megtartásáról, sok esetben jelentős tudásszint emelkedésről, vagy például a zenei tanszakokon, technikai fejlődésről számoltak be.

Még a korlátozás idején, de már közterületen engedélyezett tököli városi ünnepségen két alkalommal vett részt iskolánk ünnepi műsorral.  A Hősök napja ünnepségen népi énekes tanulónk, Kénoszt Barbara, június 4-én a 100 éves trianoni megemlékezésen iskolánk volt növendéke, a jelenleg zeneakadémiai hallgató, Lerner Júlia énekében gyönyörködhettünk.  

Lezárva a távoktatás időszakát, elismerés és köszönet jár iskolánk minden tanárának a fárasztó munkában való kitartásáért, módszereik fejlesztéséért! Gratulálunk minden tanítványunknak munkájukhoz, önállóságukhoz a távkapcsolatban, valamint örömünket fejezzük ki a sok, szeretetteljes pillanatért! Végezetül de nem utolsó sorban hálásak vagyunk a szülőknek, nagyszülőknek, gondviselőknek az áldozatos, segítőkész munkájukért a művészeti órákra való felkészülés támogatásában, a kisebb gyerekek személyes segítéséért a munkahelyi és a családi helytállás mellett!

 

Élményekkel teli nyári napokat és jó egészséget kívánva a viszontlátásig:

Nagyné Kovács Mariann

intézményvezető

 

 

A "Rajz egy mosolyért" , a korlátozás idejében egy kis önkéntes örömszerzés és városszépítés céljára meghirdetett felhívásunkra nagyon sok gyerek készített alkotást, amelyeket kitettek a kerítésekre, erkélyre, a ház falára.

Öröm volt látni a város közösségi internetes felületén is a beküldött fotókat. Köszönjük a "lelki táplálékot", amit a sok szépséges rajzon, festményen keresztül kaphattunk mindnyájan! Alább egy montázst mutatunk be. Minden alkotást talán nem tudtunk részletében sem megjeleníteni rajta minden igyekezetünk ellenére. A csodálatos hangulatot mindenképp sugározza.